На Черкащині двоє юнаків до смерті забили неповнолітнього - поліція

На Черкащині двоє юнаків до смерті забили неповнолітнього - поліція

Фото
Укрінформ
На Черкащині двоє юнаків 18 та 20 років забили до смерті неповнолітнього, а тіло засипали землею.

Про це повідомляє поліція Черкаської області в Фейсбуці, передає Укрінформ.

Зазначається, що до поліції звернулася жінка, яка повідомила про зникнення 17-річного сина. Хлопець перестав відповідати на її телефонні дзвінки та протягом доби не з’являвся вдома.

«Правоохоронці прийняли заяву від місцевої мешканки й одразу розпочали перевірку інформації щодо можливого місцезнаходження її сина. Для пошуку неповнолітнього залучили територіальний підрозділ Черкаського райуправління, а також сили ГУНП в Черкаській області», - розповів керівник поліції області Олег Гудима.

Оперативники карного розшуку Корсунь-Шевченківського відділення поліції Черкаського райуправління та поліцейський офіцер громади встановили, що зниклий юнак був вбитий, а до скоєння цього злочину були причетні двоє місцевих юнаків, 18 та 20 років, які під час розпивання спиртних напоїв та на ґрунті неприязних відносин завдали тілесних ушкоджень неповнолітньому, несумісних із життям.

Читайте також: Організатора замаху на львівського бізнесмена засудили до довічного ув’язнення

Правопорушників затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили про підозру в умисному вбивстві за ч. 2 ст. 115 ККУ. Вирішується питання щодо обрання їм запобіжного заходу. Підозрюваним загрожує до 15 років або довічне позбавлення волі.

Як повідомлялося, в Уманському районі Черкаської області затримали 30-річного жителя Хмельницької області за підозрою у викраденні автомобіля та вбивстві його власника.

Фото: Нацполіція / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-