Зеленський у Дніпрі приїхав до зруйнованого ракетним ударом будинку

Зеленський у Дніпрі приїхав до зруйнованого ракетним ударом будинку

Фото
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський у Дніпрі оглянув п’ятиповерховий будинок, пошкоджений унаслідок нічного масованого ракетного обстрілу, та подякував рятувальникам, які ліквідовують наслідки російської атаки.

Як передає Укрінформ, про це інформує пресслужба Глави держави.

Зазначається, що Президенту доповіли про ліквідацію наслідків удару. Так, у будинку повністю зруйновані два поверхи. Також постраждали сусідні будівлі та вокзал. Для людей на місці розгорнули два пункти психологічної допомоги.

Зеленський поспілкувався з рятувальниками, які досі ліквідують наслідки російського обстрілу, та подякував їм і всім, хто допомагав постраждалим.

Читайте також: Атаки РФ по Дніпропетровщині - приклад повної зневаги до людського життя - ООН

Зазначається, що внаслідок російської атаки на Дніпропетровщину загинули вісім людей, про що Президенту доповів начальник ОВА Сергій Лисак під час безпекової наради. Також у Дніпрі пошкоджене локомотивне депо. У населених пунктах області зруйнована низка об’єктів інфраструктури.

Президент Володимир Зеленський провів нараду у Дніпрі щодо ситуації в області / Фото: tg/Zelenskiy / Official

Також повідомляється, що віцепрем’єр-міністр з відновлення України – міністр розвитку громад, територій та інфраструктури Олександр Кубраков розповів, що закінчилося будівництво магістрального водогону на Дніпропетровщині після підриву російськими окупантами греблі Каховської ГЕС.

Окрім того, заступник керівника Офісу Президента Ростислав Шурма представив можливості децентралізації енергозабезпечення області. Зазначається, що на безпековій нараді в Дніпрі також говорили про забезпечення лікарень альтернативними джерелами опалення.

Як повідомляв Укрінформ, уночі та зранку 19 квітня Дніпропетровщина зазнала масованих ракетних атак РФ.

У Дніпрі 20 квітня оголосили Днем жалоби за загиблими внаслідок російських ударів.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-