Прикидалися військовими: на Прикарпатті грабіжники відібрали у чоловіка ₴8 мільйонів

Прикидалися військовими: на Прикарпатті грабіжники відібрали у чоловіка ₴8 мільйонів

Фото
Укрінформ
В Івано-Франківській області поліція затримала грабіжників, які під виглядом військових відібрали у чоловіка понад 8 млн грн.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Національна поліція.

"Група осіб в камуфляжній формі зупинила автомобіль Opel Astra. Під приводом перевірки транспортного засобу, фігуранти попросили керманича вийти з машини. З багажного відділення зловмисники відкрито заволоділи сумками з грошима. Загальна сума – понад 8 мільйонів гривень", - ідеться у повідомленні.

Про подію повідомив до поліції 21-річний прикарпатець. Чоловік розповів, що в одному з сіл Івано-Франківського району невідомі зупинили авто та забрали гроші, які належали 61-річному підприємцю, і які чоловік перевозив. Після чого нападники зникли у невідомому напрямку.

Правоохоронці провели весь комплекс слідчих та оперативно-пошукових заходів із залученням підрозділів кримінального аналізу, детально опитали потерпілого, проаналізували записи камер спостереження неподалік вчинення місця злочину.

"Осіб причетних до кримінального правопорушення поліцейські встановили за лічені години. Йдеться про чотирьох мешканців Прикарпаття. Слідством встановлено, що після вчинення злочину, фігуранти спалили камуфляжний одяг, а автомобіль, на якому пересувались, втопили в Дністрі. Після цього зловмисники переодягнулись в цивільний одяг та змінили транспортний засіб", - зазначили в поліції.

Читайте також: Пограбували і травмували військового: у Києві судитимуть двох чоловіків

Невдовзі правоохоронці встановили місцеперебування двох фігурантів. 30-річного та 29-річного зловмисників затримали в автомобілі, коли вони рухались околицею Івано-Франківська.

Їм уже повідомлено про підозру за ч. 5 ст. 186 (грабіж, вчинений в особливо великих розмірах або організованою групою) Кримінального кодексу України.

Суд обрав підозрюваним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Тепер зловмисникам загрожує до 13 років за ґратами.

Поліція Прикарпаття встановлює місцеперебування ще двох фігурантів. Слідство триває.

Як повідомляв Укрінформ, у Львові оперативно виявили та затримали ймовірних грабіжників банку.

Фото: www.npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-