На Прикарпатті хірурги з США і Канади тиждень оперуватимуть пацієнтів із пораненнями обличчя

На Прикарпатті хірурги з США і Канади тиждень оперуватимуть пацієнтів із пораненнями обличчя

Фото
Укрінформ
На Прикарпатті розпочалась третя міжнародна медична місія Face the Future Ukraine, у межах якої фахівці із США та Канади спільно з українськими медиками протягом тижня проводитимуть реконструктивні операції обличчя пораненим військовим та цивільним.

Про це у Телеграмі повідомила голова Івано-Франківської ОВА Світлана Оніщук, передає Укрінформ.

«Загалом планують провести 30 хірургічних втручань пацієнтам із тяжкими мінно-вибуховими пораненнями обличчя та шиї. Також у межах місії будуть проведені реконструктивні операції молочної залози та навчання для онкологів», - йдеться у повідомленні.

Оніщук також уточнила, що у програмі братимуть участь 15 пластичних хірургів зі США та Канади. Оперуватимуть пацієнтів безплатно.

Читайте також: У Вінниці вперше успішно провели одну з найскладніших у світі операцію Феррацці

Зазначається, що за попередні дві місії Face the Future Ukraine команда фахівців повернула фізичне здоровʼя та естетичну красу 60 українцям.

Як повідомляв Укрінформ, на Прикарпатті хірурги під час міжнародної місії Face the future Ukraine відновили обличчя 29-річному військовому, якому під час штурму позицій куля розтрощила череп та вирвала м’язи під оком. Після операції рани повністю загоїлись.

Фото: Івано-Франківська ОВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-