Закарпаття отримає €4,5 мільйона грантових коштів ЄС на проєкти розвитку

Закарпаття отримає €4,5 мільйона грантових коштів ЄС на проєкти розвитку

Укрінформ
Закарпаття отримає 4,5 мільйона євро грантових коштів ЄС на проєкти розвитку.

Про це у Фейсбуці повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита, передає Укрінформ.

«Закарпаття отримає близько 4,5 млн євро грантових коштів від ЄС для реалізації проєктів розвитку в межах транскордонної програми Interreg NEXT Польща – Україна 2021-2027», - повідомив він.

Як повідомляється, результату вдалося досягти завдяки роботі місцевих громад, Закарпатської обласної ради, Агенції регіонального розвитку Закарпатської області, ДВНЗ «Ужгородський національний університет», Інституту розвитку Карпатського регіону, Ужанського національного природного парку та інших.

«В умовах війни та за відсутності в бюджетах фінансування на програми розвитку громад пошук донорських коштів стає одним із пріоритетних завдань місцевої влади на усіх рівнях. Дякую всім, хто з першого дня ініціював, захищав і підтримував проєкти. Вдячний нашим іноземним партнерам за увагу та підтримку Закарпаття», - додав Микита.

Читайте також: Львівщина отримає €15 мільйонів гранту на реалізацію екологічних проєктів

Раніше Укрінформ повідомляв, що в Ужгороді розпочали створення сучасного реабілітаційного центру для військових. Робоча назва проєкту – «4.5.0. Recovery centre Transkarpatia». Центр «4.5.0. Recovery centre Transkarpatia» фінансуватимуть міжнародні партнери з ЄС та неурядових організацій США, також будуть залучені кошти з місцевих та обласного бюджетів у межах реальних можливостей.

Фото: Віктор Микита/ФБ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-