Поліція Києва розслідує побиття у школі 13-річного учня

Поліція Києва розслідує побиття у школі 13-річного учня

Укрінформ
Дніпровське райуправління поліції Києва проводить, за заявою матері, розслідування інциденту стосовно побиття 13-річного учня однієї зі шкіл Києва.

Як передає Укрінформ, про це інформує пресслужба столичної прокуратури.

«Проводиться досудове розслідування за фактом нанесення тілесних ушкоджень 13-річному підлітку в одній зі шкіл Дніпровського району Києва», - йдеться у повідомленні.

За інформацією, наданою матір’ю хлопчика, жінка побачила на тілі дитини тілесні ушкодження в ділянці паху. Хлопчик не одразу, а лише за тиждень розповів, що у нього був конфлікт з учнями інших класів на перерві.

Читайте також: У Києві трьом неповнолітнім дівчатам повідомили про підозру за побиття школярки

На даний час ювенальними прокурорами та дізнавачами проводяться всі необхідні слідчі дії для встановлення обставин отримання дитиною тілесних ушкоджень, а також встановлення ступеня їх тяжкості.

Зазначається, що в ході слідства буде надано оцінку виконанню професійних та службових обов’язків особами, які займаються вихованням та навчанням дітей.

Як повідомлялося, суд постановив відправити вінницького підлітка, який обрізав волосся дівчаткам, в приймальник-розподільник у м.Дніпрі та на судову психолого-психіатричну експертизу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-