У Тернополі відбувся великодній ярмарок крафтовиків

У Тернополі відбувся великодній ярмарок крафтовиків

Фото
Укрінформ
У Тернополі відбувся Великодній ярмарок крафтовиків у центрі Дія.Бізнес. Свої вироби представили 17 місцевих виробників.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми дуже хотіли познайомити тернополян з крафтовиками і їх продукцією, підтримати місцеві виробництва. Під час події можна було придбати вироби на великодню тематику. Це продукти харчування, святковий одяг, декор, дитячі іграшки. Також відбувалися майстер-класи з виготовлення писанок та декорування вербових букетів», - розповіла керівниця Центру Дія.Бізнес у Тернополі Оксана Качурівська.

Великодній ярмарок крафтовиків у Тернополі / Фото: Юлія Томчишин

Анастасія Симоненко з сім’єю переїхали з Мелітополя у Тернопіль. Тут разом з чоловіком продовжують розвивати власну справу. Вони виготовляють шкіряні аксесуари ручної роботи.

«Ми почали свій бізнес у Мелітополі у 2020 році. У 2022 році переїхали в Тернопіль. Все почали з нуля на новому місці. Ми отримали два гранти від громадських організацій. Це нам дуже допомогло знову розвиватися. Брали участь в акселераторі «Власне». Ми налаштовані рішуче. Це справа нашого життя і ми не плануємо зупинятися. Тільки масштабуватися. Сьогодні на ярмарку ми зустріли наших клієнтів і колег. На заході панує дуже гарна атмосфера. Тому ми з радістю презентуємо тут свої вироби», - розповіла Анастасія Симоненко.

Марія Головко з Тернопільщини презентувала на ярмарку свої сири. Вона виготовляє їх лише з натуральних інгредієнтів, використовуючи молоко місцевих господарів.

«Ми багато працюємо онлайн, живих заходів дуже не вистачає сьогодні. Це чудова нагода заявити про себе, презентувати свій проєкт. Тому кожен ярмарок закінчується тим, що ми знаходимо нових клієнтів, з'являються нові ідеї для виробництва. Я дуже вболіваю за те, щоб жителі нашого міста купували локальні продукти. Вони не дорожчі, аніж закордонні. Але в такий спосіб ми підтримуємо місцевий бізнес і зміцнюємо економіку», - зазначає Марія Головко.

Читайте також: У Стамбулі відбувся Великодній благодійний ярмарок

Подію організував центр Дія.Бізнес у Тернополі спільно з Pr.Media.Company в межах програми «Фінансист», що реалізується у рамках тристороннього партнерства мережі центрів Дія.Бізнес, UKRSIBBANK BNP Paribas Group та Mastercard, спрямованого на розвиток і підтримку вітчизняних підприємців.

Як повідомляв Укрінформ, великодній кошик у 2024 році буде дорожчим від минулорічного на 17,6% та становитиме 1422 гривні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-