Унаслідок удару по Харкову поранені двоє поліцейських

Унаслідок удару по Харкову поранені двоє поліцейських

Укрінформ
Внаслідок удару по Харкову поранені двоє поліцейських, серед поранених також брат-близнюк загиблого залізничника.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі “Суспільне. Новини” повідомив начальник Головного управління Національної поліції в Харківській області Володимир Тимошко.

“Перше влучання було майже у центрі міста, біля перехрестя з пожвавленим рухом, у гаражний кооператив. Там поранені четверо людей, стан усіх легкий. Крім того, ушкоджень, теж легкі, зазнали двоє працівників поліції, які перебували на службі. У Холодногірському районі - влучання в залізничний об’єкт, цивільний. Там загинув 25-річний чоловік. Серед поранених – брат-близнюк загиблого”, - розповів Тимошко.

За його інформацією, батько братів - також залізничник, і перебував неподалік місця удару. У чоловіка - гостра реакція на стрес.

Тимошко зауважив, що, крім Харкова, від авіаударів потерпають прикордонні населені пункти. Зокрема 29 січня одночасно з обласним центром удари керованими авіабомбами були здійснені по Харківському району - прикордонних населених пунктах Веселе, Глибоке, Липці. Також постійно зазнають ударів Золочівська, Дергачівська, Вовчанська громади.

Читайте також: Ракетний удар по Одесі: у лікарнях - 23 постраждалих

“При цьому удари наносятся переважно вдень, коли ймовірність жертв набагато вища, ніж уночі”, - додав Тимошко.

Як повідомляв Укрінформ, близько 10-ї години ранку 30 квітня війська РФ завдали авіаударів по Київському та Холодногірському районах Харкова. Загинув 25-річний працівник залізниці, дев’ятеро людей постраждали, з них чотирьох госпіталізували. Пошкоджені понад 40 гаражів і кілька автомобілів, будівлі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-