Із Красногорівки «Білі янголи» вивезли з-під вогню 11 цивільних

Із Красногорівки «Білі янголи» вивезли з-під вогню 11 цивільних

Відео
Укрінформ
На Донеччині з Красногорівки з-під вогню екіпаж поліцейських «Білі янголи» вивіз 11 цивільних мешканців, серед них – чотирьох важкопоранених чоловіків.

Про це повідомила поліція області, передає Укрінформ.

«З фронтової Красногорівки «Білі янголи» масово евакуюють людей. З-під вогню поліцейський екіпаж вивіз чотирьох важкопоранених чоловіків. Крім того, правоохоронці евакуювали ще сімох мешканців, які пережили ворожий удар і запросили екстрений виїзд», - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці зазначили, що ворог не припиняє штурмувати Красногорівку, місто палає, і після кожного обстрілу мешканці цього міста звертаються по допомогу до групи «Білі янголи». Екіпаж пересувається максимально швидко, бо найменша затримка може коштувати життя і рятівникам, і постраждалим.

Читайте також: «Білі янголи» під масованим ударом КАБів евакуювали з Донеччини 16 людей

Поліцейські уточнили, що цього разу вони забрали з різних локацій поранених чоловіків 43, 60, 64 та 66 років, у них важкі травми кінцівок, обличчя, осколки в тілі. Усім надали першу допомогу та доставили їх до лікарні.

«Бронеавтомобіль забитий битком – разом з постраждалими їдуть люди, які побачили загибель і страшні рани сусідів і терміново вирішили виїхати», - додали правоохоронці.

Вони наголосили, що попри ризик для життя продовжують здійснювати евакуаційні рейси з Красногорівки. Та нагадали, що за допомогою до групи «Білі янголи» Мар’їнського напрямку можна звернутися за телефоном (066) 56 10 102.

Як повідомлялося, в Донецькій області російські загарбники з грудня 2023 року посилили обстріли населених пунктів, тому вирішено продовжити обов’язкову евакуацію населення.

На території Донеччини наразі залишаються близько 514 тис. мешканців. Від початку повномасштабного вторгнення РФ у безпечні регіони з Донецької області евакуйовано понад 1 млн 355 тис. людей, з них понад 164 тис. дітей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-