Львівщина  передала військовим понад 700 дронів, куплених за гроші з аукціону

Львівщина передала військовим понад 700 дронів, куплених за гроші з аукціону

Фото
Укрінформ
Бійцям 125-ї окремої бригади територіальної оборони ЗСУ передали 706 безпілотників, які було закуплено за 12,5 млн гривень, зібраних на благодійному аукціоні.

Про це у Фейсбуці повідомила Львівська ОВА, передає Укрінформ.

"Ще 700 безпілотників, які передали зі Львівщини, допомагатимуть знищувати окупантів. Безпілотники передали бійцям 125-ї окремої бригади територіальної оборони Збройних сил України. Кошти на дрони зібрали під час благодійного аукціону, який відбувся в березні". - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на аукціон виставили кількадесят лотів, завдяки чому вдалося виручити 12,5 млн гривень. За ці кошти закупили 706 дронів різного класу.

Читайте також: Бійці тероборони з Буковини отримали 150 FPV-дронів

"Сьогодні (2 травня – ред.) – Чистий четвер. Більшість людей у нашій області пекли паски і прибирали у домівках. А щоб допомогти очистити нашу землю від окупантів, зі Львівщини на передову вирушили ще 706 бойових безпілотників різних типів. Вони підсилять нашу 125-ту бригаду на Харківському та Донецькому напрямках", - розповів начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Раніше повідомлялося, що у Львові під час аукціону у межах проєкту "Пташки Перемоги"  акумулювали на бойові безпілотники для захисників 14 млн 500 тис. гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-