Війська РФ обстріляли село на Харківщині - знищена будівля навчального закладу

Війська РФ обстріляли село на Харківщині - знищена будівля навчального закладу

Фото
Укрінформ
Росіяни вчора ввечері обстріляли село Бугаївка на Харківщині, внаслідок чого повністю знищено будівлю навчального закладу.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомляє Харківська обласна прокуратура.

«17 травня близько 22:10 окупанти обстріляли с. Бугаївка: повністю знищено будівлю навчального закладу. У м. Вовчанськ та селищі Білий Колодязь внаслідок вчорашніх ворожих ударів пошкоджено та зруйновано житлові будинки», - повідомили у прокуратурі.

Зазначається, що 17 травня орієнтовно о 16:00 російські військовослужбовці здійснили обстріл с. Липці. Отримав поранення 53-річний цивільний чоловік. Попередньо, війська РФ били по селу з РСЗВ.

За процесуального керівництва Чугуївської та Дергачівської окружних прокуратур Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

«Прокурори та слідчі поліції вживають всіх можливих та належних заходів для документування воєнних злочинів, вчинених російськими військовими», - запевнили у прокуратурі.

Читайте також: Росіяни вночі атакували енергетичну інфраструктуру Харківщини

Як повідомляв Укрінформ, 17 травня пообіді російські війська завдали по Харкову два удари керованими авіаційними бомбами. Було відомо про 31 постраждалого і трьох загиблих. Удар було завдано по цивільному підприємству. На місці досі працюють рятувальники, вони розбирають завали.

18 травня кількість загиблих унаслідок удару авіабомбами зросла до чотирьох - в лікарні помер 33-річний поранений.

Фото: Харківська обласна прокуратура

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-