Смерть чоловіка в ТЦК на Житомирщині: прокуратура почала розслідування

Смерть чоловіка в ТЦК на Житомирщині: прокуратура почала розслідування

Укрінформ
Правоохоронці розпочали розслідування за фактом смерті військовозобов’язаного у районному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки Житомирської області.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Офіс генерального прокурора.

Житомирська спеціалізована прокуратура у сфері оборони Центрального регіону здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом смерті військовозобов’язаного. До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості із попередньою правовою кваліфікацією - ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (вбивство).

За даними слідства, громадянина доставили до ТЦК для проходження військово-лікарської комісії. За попередньою інформацією, там у нього стався епілептичний напад. Чоловіка каретою швидкої медичної допомоги доставили до реанімації.

2 червня у лікувальному закладі лікарі констатували його смерть.

Читайте також: На Житомирщині посадовця ТЦК відсторонять від роботи через смерть чоловіка

Встановлюються всі обставини події.

Досудове розслідування здійснює Звягельський районний відділ поліції Головного управління Національної поліції у Житомирській області.

Як повідомляв Укрінформ, посадовця Звягельського ТЦК, де стався інцидент, пов'язаний зі смертю чоловіка, відсторонять від виконання службових обов'язків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-