Пісні війни: Порошенко вражений

Пісні війни: Порошенко вражений "Молитвою на Різдво"

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко вражений відеозаписом колядки "Молитва на Різдво", яку створив український воїн і бард Зиновій Медюх. 

Про це він написав у Фейсбуці.

"Вражений до глибини душі "Молитвою на Різдво"! Дякую за цю сучасну колядку проекту "Пісні війни" та окремо її автору - українському воїну Зиновію Медюху.

Під час Святвечора давайте віддамо шану нашим військовим. Саме завдяки їм ми маємо можливість святкувати Різдво в мирі та затишку", - написав Порошенко.

Пісня "Молитва на Різдво" - це шостий сингл соціально-мистецького проекту "Пісні війни". Автором слів та музики цієї сучасної колядки є український воїн і бард Зиновій Медюх, відомий також як Зеник з Майдану. Колядку "Молитва на Різдво" нацгвардієць написав торік перед Різдвяними святами, коли повертався із передової у рідний Стрий, що на Львівщині.

"Їхав додому і думав про всіх тих хлопців, які залишаються захищати нашу землю і при мінус 10-20 градусів, у той час, коли на мирній території усі родинами збираються за святковими столами. Їм, у першу чергу, ця пісня і присвячується", - наголосив воїн-бард.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-