У Запоріжжі продовжили шкільний карантин

У Запоріжжі продовжили шкільний карантин

Укрінформ
Хоча зимові канікули добігають кінця, в Запоріжжі 10 січня школярі навчання не розпочнуть - карантин у школах і позашкільних закладах подовжено у зв'язку з потребою з'ясувати об'єктивну картину захворюваності серед учнів на грип та ГРВІ.

Про це розповіла Укрінформу керівник управління освіти та науки виконкому Запорізької міськради Наталія Вітковська.

«З 20 грудня шкільні і позашкільні заклади Запоріжжя у зв'язку з погіршенням епідситуації пішли на карантин з формулюванням «до особливого розпорядження». У зв'язку з тим, що у святкові дні батьки мають можливість бути вдома та займатися дітьми, які захворіли, без звернення до медзакладу, а також у зв'язку з тим, що багато хто від'їжджає на свята, об'єктивну картину із захворюваністю серед учнів ми зможемо отримати лише 10 січня, коли всі повернуться з подорожей, і батьки повинні будуть вийти на роботу. Тому 10 січня діти до школи не підуть. Цього дня збиратимуться об'єктивні дані про захворюваність серед школярів, на підставі яких і буде прийнято рішення про подовження карантину або поновлення занять у школах і позашкільних закладах», - пояснила Вітковська.

За словами начальника запорізького міськуправління освіти та науки, дитячі садки на території Запоріжжя продовжуватимуть роботу, зі збереженням посиленого протиепідемічного режиму.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-