Гройсман просить НАБУ перевірити суддю, який закрив справу на $1 мільйон

Гройсман просить НАБУ перевірити суддю, який закрив справу на $1 мільйон

Укрінформ
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман звернеться до НАБУ з проханням перевірити суддю, який ухвалив рішення щодо повернення 1 млн доларів громадянці Італії. У жовтні жінка намагалася вивезти ці гроші з України.

Про це прем’єр сказав на засіданні уряду в середу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я сьогодні звернуся до всіх органів, які покликані за цим стежити, провести перевірку цього рішення суду і звернуся до НАБУ. Ще раз хочу всіх застерегти, я за те, щоб в Україні суд був найавторитетнішою гілкою влади", - сказав Гройсман.

За його інформацією, під час розгляду у суді цієї справи представнику української митниці навіть не дали слово. Суддя одноосібно зачитав рішення та закрив засідання. "Зараз зачитаю прізвище судді. Це апеляційний суд міста Києва (суддя - ред.) Мельник В.В." - сказав глава уряду.

Гройсман зазначив: він володіє інформацією, що митникам пропонували 200 тисяч доларів, аби вони допомогли повернути ці гроші громадянці Італії, але митники відмовилися.

Як повідомлялося, у жовтні в аеропорту "Жуляни" затримали громадянку Італії, яка намагалась вивезти мільйон доларів. Гроші вона спробувала пронести через митний контроль в аеропорту. Запаковану у коробки з-під взуття готівку помітили під час перевірки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-