Охендовський грозиться притягнути до відповідальності окремих керівників НАБУ

Охендовський грозиться притягнути до відповідальності окремих керівників НАБУ

Укрінформ
Голова Центрвиборчкому Михайло Охендовський заявив, що окремі керівники Національного антикорупційного бюро повинні бути притягнені до кримінальної відповідальності.

Про це він зазначив, спілкуючись із журналістами після допиту в НАБУ, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Обов'язково доведу, що я непричетний до будь-яких правопорушень. А зло, яким є окремі керівники НАБУ, обов'язково буде покаране», - сказав Охендовський.

Голова ЦВК назвав відкриту проти нього справу «фейсбучно-лайковою».

«Найближчим часом ми з моїми захисниками зосередимося на притягненні до відповідальності тих осіб, які причетні до тиску на Голову ЦВК, й осіб, які причетні до незаконного притягнення мене до кримінальної відповідальності. Нещодавно ми отримали рішення суду, яке зобов'язує ГПУ розпочати відповідне кримінальне провадження і внести дані до Єдиного реєстру досудових розслідувань», - зазначив Охендовський.

Як повідомляв Укрінформ, 13 грудня 2016 року детективи Національного антикорупційного бюро повідомили голові Центральної виборчої комісії Михайлу Охендовському про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 та ч.4 ст. 368 Кримінального кодексу України («Одержання хабарів у великому та особливо великому розмірах особою, яка займає особливо відповідальне становище»).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-