Гройсман зустрівся з вихованцями Маріупольської школи-інтернату

Гройсман зустрівся з вихованцями Маріупольської школи-інтернату

Фото
Укрінформ
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман у Будинку уряду зустрівся із вихованцями Маріупольської школи-інтернату, які на запрошення глави МВС Арсена Авакова приїхали на екскурсію до Києва.

Про це повідомляє Урядовий портал.

"Я дуже радий сьогодні вітати вас у цій залі. Для кожної людини, а ви знаєте це особливо, свій рідний край, своя домівка є дуже важливою. Україна - це наш рідний дім, де ми народилися, де ми зростаємо, де ми будемо успішні і кожен з вас теж. Ми дуже хочемо, щоб на нашій землі був мир. І ми як дорослі хочемо, щоб ви були щасливими, щоб ви усміхалися, щоб ви мали гарну освіту, здоров'я, щоб ваші очі не були засмучені. Це важливо для усіх нас. Нехай цей рік принесе кожному з вас частинку людського тепла", - звернувся до юних гостей керівник уряду.

Разом з Аваковим він показав гостям залу, де проходять засідання Кабінету Міністрів, та розповів про роботу уряду. Сидячи у кріслах міністрів, діти змогли відчути себе високопосадовцями.

Діти продекламували вірші, а Прем'єр-міністр привітав їх із новорічними святами та вручив подарунки і квитки до дельфінарію.

Екскурсія вихованців Маріупольської школи-інтернату триватиме два дні. Діти відвідають музей Державної служби з надзвичайних ситуацій, пожежну частину та головне управління Національної поліції, побувають на шоу у Київському дельфінарії та побачать головну ялинку країни на Софійській площі, яку було вирішено закривати лише після відвідання її вихованцями Маріупольського інтернату.

Як повідомлялося, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков запросив дітей до столиці на зимові канікули під час робочої поїздки в Донецьку область 25 грудня. Всього до Києва завітали 27 вихованців Маріупольського інтернату віком від 10 до 16 років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-