У прокуратурі кажуть, що не закривали справу мажора Толстошеєва

У прокуратурі кажуть, що не закривали справу мажора Толстошеєва

Укрінформ
У прокуратурі Києва заявляють, що розслідування щодо 21-річного Станіслава Толстошеєва, якого підозрюють у скоєнні смертельної ДТП на Лівобережній у Києві, триває.

Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook прес-секретар прокуратури Києва Надія Максимець.

"Розслідування щодо Станіслава Толстошеєва, який підозрюється у скоєнні смертельної ДТП на Лівобережній у Києві, продовжується. Вирішується питання про можливий допит експертів, які проводили дослідження. Також можливе проведення додаткових слідчих дій, після завершення яких буде прийнято остаточне рішення у кримінальному провадженні", - зазначила вона.

16 січня прокуратура Києва повідомила, що висновки повторних експертиз підтвердили результати попередніх експертиз щодо неосудного стану підозрюваного під час скоєння ним ДТП. Так, згідно з висновками експертів, на момент дорожньо-транспортної пригоди у водія Толстошеєва стався "раптовий тимчасовий хворобливий розлад психічної діяльності у вигляді синдрому порушеної свідомості внаслідок генералізованого епілептичного нападу із тоніко-клонічними судомами, що призвело до тимчасової втрати контролю над керованістю автомобіля". У прокуратурі додали, що епілептичний напад у Толстошеєва стався вперше, тобто про можливість його настання останній не міг бути обізнаним.

Як повідомляв Укрінформ, наприкінці грудня 2016 року Генеральна прокуратура замовила ще одну експертизу щодо Станіслава Толстошеєва, який збив на смерть жінку біля метро Лівобережна.

9 січня 2016 року в Києві позашляховик Толстошеєва Mercedes врізався в кіоск на Лівобережній, у результаті чого загинула жінка. Пізніше з'явилася інформація про те, що він перебуває в лікарні. 13 січня правоохоронці пред'явили підозру 21-річному Толстошеєву. 15 січня суд обрав Толстошеєву запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з правом внесення застави в розмірі 137,8 тис грн.

9 вересня прокуратура Києва закрила кримінальне провадження проти Станіслава Толстошеєва. За даними прокуратури, стан, у якому підозрюваний перебував у момент ДТП, характеризується як судомний напад, а результати експертиз підтвердили, що в момент ДТП Толстошеєв не перебував у стані алкогольного або наркотичного сп'яніння.

Толстошеєв - син бізнесмена з Дружківки (Донецька обл.), Андрія Толстошеєва. За даними ЗМІ, Толстошеєв-старший у партнерстві з донецькими "регіоналами" активно займався будівництвом за часів Віктора Януковича та брав участь у державній програмі "Доступне житло".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-