Убивство 5-річного Кирила Тлявова: ДБР обіцяє завершити розслідування за місяць-два

Убивство 5-річного Кирила Тлявова: ДБР обіцяє завершити розслідування за місяць-два

Укрінформ
Державне бюро розслідувань протягом 1-2 місяців оголосить про завершення досудового розслідування справи вбивства п'ятирічного Кирила Тлявова.

Про це заявив директор Державного бюро розслідувань Роман Труба під час зустрічі з членами Комітету ВР з питань правоохоронної діяльності у вівторок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"На цей час у нас чотирьом людям оголошено підозру, і ці люди перебувають в СІЗО. У нас на завершальному етапі всі експертизи, які призначені в цьому кримінальному провадженні. Протягом місяця-двох ми оголосимо про завершення досудового розслідування і найважливіше - це остаточна кваліфікація дій кожного з учасників", - сказав Труба.

Директор ДБР додав, що злочин був скоєний в умовах неочевидності, оскільки на місці події було четверо осіб і практично кожен з них здійснював постріли.

"Тому вся складність цього провадження полягає в тому, що ми лише за допомогою експертиз дійдемо висновку, хто саме вчинив смертельний постріл", - сказав Труба.

Читайте також: Поліцейських, підозрюваних у вбивстві Кирила Тлявова, залишили під вартою

Як повідомляв Укрінформ, п'ятирічний Кирило Тлявов із Переяслава-Хмельницького Київської області помер 3 червня у лікарні від вогнепального поранення в голову, якого зазнав 31 травня.

Спочатку поліція інформувала, що під час прогулянки хлопчик упав і вдарився головою об камінь. Проте під час операції у нього виявили вогнепальне поранення голови.

Невдовзі були затримані працівники Переяслав-Хмельницького відділу поліції Володимир Петровець та Іван Приходько, які під час інциденту перебували не на службі у стані алкогольного сп‘яніння.

Голосіївський райсуд Києва 4 червня обрав їм запобіжним заходом тримання під вартою без можливості внесення застави.

Під час досудового розслідування встановлено, що на місці злочину під час стрілянини перебували ще двоє цивільних осіб. Одній із них ДБР 18 липня також оголосило підозру.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-