Під час війни українці почали набагато дисциплінованіше відзначати свята

Під час війни українці почали набагато дисциплінованіше відзначати свята

Укрінформ
Під час війни українці почали набагато дисциплінованіше відзначати будь-які свята, що можуть передбачати масові зібрання.

Про це заступник начальника департаменту превентивної діяльності Національної поліції Анатолій Серединський заявив в ефірі телемарафону "Єдині новини", повідомляє Укрінформ.

"Ми можемо констатувати, що українці стали набагато дисциплінованіше відзначати будь-які свята, що передбачають масові скупчення. Ми не зафіксували (на Різдво – ред.) багато порушень як комендантської години, так і правил дорожнього руху. Можемо сказати, що (напередодні нового року – ред.) все проходить у більш-менш штатному режимі", – сказав Серединський.

Водночас він закликав українців дотримуватися правил комендантської години, не ігнорувати сигнали повітряної тривоги, а також акцентував на забороні використання піротехнічних засобів.

Читайте також: Киянам нагадали правила безпеки та роботу громадського транспорту у новорічні дні

У цьому контексті Серединський наголосив, що поліція реагуватиме на порушення.

Як повідомлялося, у період новорічних і різдвяних свят Державна служба України з надзвичайних ситуацій та Національна поліція працюватимуть у посиленому режимі. 20 тисяч поліцейських і 7 тисяч рятувальників гарантуватимуть безпеку громадян.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-