Мін'юст подав позов про застосування санкцій до пропагандиста Кремля Кисельова

Мін'юст подав позов про застосування санкцій до пропагандиста Кремля Кисельова

Укрінформ
Міністерство юстиції подало позов до Вищого антикорупційного суду про застосування санкцій до російського пропагандиста Дмитра Кисельова.

Про це повідомляє Мін'юст у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«7 лютого 2024 року Міністерство юстиції України подало до Вищого антикорупційного суду позов про застосування до Кисельова Дмитра Костянтиновича санкції, передбаченої пунктом 11 частиною 1 статті 4 Закону України «Про санкції»», - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що російський пропагандист Кисельов з 2014 року публічно підтримує окупацію Криму, Донецької та Луганської областей. З початку повномасштабного воєнного вторгнення Російської Федерації в Україну він продовжує діяльність, спрямовану на виправдання агресії Росії шляхом поширення пропаганди Кремля щодо необхідності «денацифікації» та заперечення існування України як держави.

Читайте також: Європарламент ухвалив резолюцію проти російської дезінформації перед виборами в ЄС

Як повідомлялося, з березня 2022 року слідчі Служби безпеки розслідують кримінальне провадження щодо російських пропагандистів Дмитра Кисельова та Ольги Скабєєвої про посягання на територіальну цілісність і недоторканність України. https://www.ukrinform.ua/rubric-society/3437699-sbu-rozslidue-spravu-kiselova-i-skabeevoi.html

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-