Поїзд Прага-Чоп здійснив перший рейс

Поїзд Прага-Чоп здійснив перший рейс

Фото
Укрінформ
Новий міжнародний рейс між Прагою та Чопом розпочав курсування. Він поєднав нічним сполученням столицю Чехії, словацький Кошице та український Чоп.

Про це в Телеграмі повідомила пресслужба Укрзалізниці, передає Укрінформ.

«Час поїздки між Прагою та Чопом складатиме близько 13 годин, відправлення з Праги щодня о 21:52, прибуття до Чопа о 10:35. У зворотному напрямку відправлення з Чопа щодня о 17:35, прибуття до Праги о 05:57», - йдеться у повідомленні.

Запуск сполучення реалізовано у співпраці з чеським приватним перевізником RegioJet, тож купити квиток можна на сайті чеського перевізника.

«Вартість квитків до/з Праги залежить від дня поїздки й у середньому становить близько 1060 грн за сидяче місце або 1700 грн за спальне місце. У чеському поїзді доступні жіночі купе, асортимент страв та напоїв з бортового меню, зокрема сніданки», - зазначили у пресцентрі Укрзалізниці.

Прикордонний та митний контроль на українській стороні здійснюватиметься в міжнародному терміналі залізничного вокзалу станції Чоп, на словацькій стороні – у вагонах поїздів під час стоянки поїзда на прикордонній станції Чієрна-над-Тісоу, при цьому пасажирам не потрібно виходити з вагонів.

Читайте також: Україна і Британія готуються співпрацювати у сфері пасажирських перевезень

Окрім того, спеціально під запуск цього сполучення Укрзалізниця призначила і новий внутрішній денний поїзд №345/346 Чернівці — Чоп — Ужгород.

Як повідомлялося, з понеділка, 18 березня, квитки на поїзди, що прямують з України до Австрії, можна придбати онлайн у мобільному застосунку Укрзалізниці.

Фото: Укрзалізниця/Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-