Для держслужбовців презентували спеціальні курси англійської мови

Для держслужбовців презентували спеціальні курси англійської мови

Укрінформ
Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» оголосив відбір на курси вивчення англійської мови для державних службовців та посадовців органів місцевого самоврядування.

Про це повідомили представники організації під час пресконференції в Укрінформі.

“Доволі часто від органів місцевого самоврядування вимагають знання англійської мови. Тож наша ініціатива спрямована на те, щоб задовольнити цю потребу та допомогти особам оволодіти відповідними знаннями для підвищення офіційного рівня діяльності”, - сказав в.о. заступника керівника проєкту USAID «ГОВЕРЛА» Ігор Санжаровський.

За інформацією голови Національного агентства з питань державної служби Наталії Алюшиної, наразі показник попиту охочих держслужбовців та посадовців ОМС до підвищення кваліфікації у вивченні англійської мови зріс до 20 тисяч осіб.

Планується, що навчання буде направлене на покращення мовних навичок англійської мови від рівня А1 до В1. Воно включатиме живі групові онлайн-зустрічі, які відбуватимуться в інтернаціональних міксованих командах, а також онлайн-вправи зі своєчасним фідбеком.

Читайте також: В Україні стартує проєкт із поліпшення розмовної англійської для держслужбовців

“Навчання буде проводитись за методикою flipped classroom, яка дає гнучкість процесу та можливість виконувати завдання у будь-який зручний час. За результатами успішності навчання особи будуть отримувати сертифікати”, - повідомила представниця Британської ради в Україні Інна Олянич.

Кількість учасників, які зможуть доєднатись до вивчення, - обмежена до 2000 осіб. Тож відбуватиметься відбір за релевантними областями і посадами, які дійсно потребують знання англійської мови та будуть впроваджувати це на практиці відразу.

Реєстрація на курс триватиме до 30 квітня 2024 року, а навчання розпочнеться вже 20 травня.

Як повідомлялось, програма Future Perfect та громадська організація ENGin запускають проєкт розмовної англійської ENGinGov, що допоможе підвищити навички серед молодих публічних службовців через спілкування з англомовними співрозмовниками з різних держав.

Фото: Юлія Овсяннікова, Укрінформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-