Агенція оборонних закупівель оголосила конкурс на посади незалежних членів наглядової ради

Агенція оборонних закупівель оголосила конкурс на посади незалежних членів наглядової ради

Укрінформ
Агенція оборонних закупівель Міністерства оборони України оголосила про проведення відбору на три посади незалежних членів наглядової ради.

Про це повідомляє Міноборони, передає Укрінформ. 

За словами заступника міністра оборони Дмитра Кліменкова, створення наглядової ради - це ще один крок до сучасної системи корпоративного управління агенції, а також забезпечення контролю та довіри до оборонних закупівель.

Він наголосив, що незалежні члени наглядової ради мають додати об'єктивності, забезпечуючи найвищий рівень професіоналізму та відповідальності в управлінні цими важливими справами національної безпеки.

Члени наглядової ради займаються розробкою та контролем реалізації стратегії агенції, створюють систему корпоративного управління, здійснюють контроль керівництва та узгодження інтересів, аудит, сприяння прозорості.

Читайте також: Бюджет оборонних закупівель у секторі ОПК становить близько $6 мільярдів - Камишін

За словами директора Агенції оборонних закупівель Марини Безрукової, запуск наглядової ради забезпечить сучасне корпоративне управління та незалежний контроль за роботою агенції.

“Ми прагнемо змінити правила гри в оборонних закупівлях, щоб посилити спроможності Сил оборони на полі бою. Тож закликаємо подаватися на конкурс принципових та професійних людей, які мають великий досвід в управлінні змінами та прагнуть зробити свій внесок у побудову ефективної та прозорої системи закупівель озброєння і техніки для наших військових”, - зауважила Безрукова.

Кандидат на посаду незалежного члена обов'язково повинен мати вищу освіту в одній з галузей знань "фінанси", "економіка", "енергетика", "право" чи "бізнес-адміністрування", досвід роботи на керівних посадах не менше 5 років, а також володіти українською та/або англійською мовою;

Також у кандидата має бути бездоганна ділова репутація; досвід управління конфліктами, практичні навички переговорів на високому рівні, включаючи урядові, міжнародні та ділові відносини, успішний досвід підготовки або управління змінами.

Читайте також: Агенція оборонних закупівель оголосила відбір постачальників для придбання 154 пікапів

Важливі також лідерство та якості, необхідні для управління змінами;

З повним переліком вимог можна ознайомитися в оголошенні

Особи, які бажають подати свою кандидатуру, повинні до 18:00 (за київським часом) 3 травня надіслати необхідний перелік документів українською та/або англійською мовами на електронну адресу: Ivanna.Hurska@odgersberndtson.com

Як повідомлялося, процес створення наглядової ради в Агенції оборонних закупівель розпочався з оголошення у системі Prozorro сигнальної закупівлі для відбору рекрутингової компанії. За результатами відбору переможцем було визначене ТОВ "Телент Едвайзорс" (Odgers Berndtson Ukraine). 29 березня з цією компанією був укладений контракт на проведення пошуку кандидатів на посади трьох незалежних членів наглядової ради.

Фото: Міноборони

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-