На Буковині скоїли напад на військового ТЦК - він застосував зброю

На Буковині скоїли напад на військового ТЦК - він застосував зброю

Укрінформ
У Чернівецькій області група цивільних скоїла напад на військовослужбовця Вижницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки – представник ТЦК вимушений був застосувати зброю.

Про це Чернівецький обласний ТЦК та СП заявив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

Подія сталася в суботу, 20 квітня, поблизу села Чорногузи під час проведення заходів оповіщення.

Транспортний засіб представника ТЦК та СП був заблокований, а до нього самого застосовані сила та погрози.

З метою захисту свого життя та здоров'я військовослужбовець здійснив постріли в землю, в результаті чого ніхто не постраждав. На місце події він викликав поліцію.

"Ми з'ясовуємо усі причини і обставини інциденту та сподіваємось на відповідне реагування правоохоронних органів. Також повідомляємо про відповідальність за ухилення та будь-яке перешкоджання роботі військовослужбовців ТЦК та СП", – зазначили в центрі.

Читайте також: У Запорізькому ТЦК заперечили причетність до інциденту в центрі міста

Наголошується, що згідно з ч. 1 статті 114-1 Кримінального кодексу, перешкоджання законній діяльності Збройних сил України та інших військових формувань в особливий період тягне за собою позбавлення волі терміном від п'яти до восьми років.

Як повідомляв Укрінформ, у Хмельницькій області спалахнув скандал щодо нібито побиття військовослужбовцями ТЦК та СП представниці громадської організації.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-