У Києві презентували міжнародну жіночу премію «Берегиня людства»

У Києві презентували міжнародну жіночу премію «Берегиня людства»

Фото
Укрінформ
У Києві відбулася презентація нової міжнародної жіночої премії «Берегиня людства», яка покликана вшанувати видатних жінок за їхню діяльність у розбудову своїх країн та зміцнення контактів і зв’язків з Україною.

Премію презентували в Укрінформі очільниця громадської організації «Оберіг людства» і ТОВ «Мистецький центр «Тріумф» Тетяна Забавська, президентка благодійного фонду “Благодійне товариство захисту жінок та дітей «Шішіралей» Людмила Онофриєсе і голова Всеукраїнської ліги українських жінок, перша заступниця голови Національної ради жінок України Марія Петрова-Мацюк.

«Ми зустрічаємо багато жінок, які на рівні з чоловіками, а у деяких моментах і потужніше своєю працею роблять для держави неймовірні речі. Особливо це відчувається зараз, коли у нашу державу прийшла війна. Ми побачили, скільки достойних жінок борються за власну державу. Тому ми вирішили заснувати міжнародну жіночу премію «Берегиня людства», щоб познайомити усіх з жінками світу і в першу чергу, звичайно, України», - сказала Забавська.

У Києві презентували міжнародну жіночу премію «Берегиня людства» / Фото: Кирило Чуботін, Укрінформ

Вона розповіла, що премія матиме чотири номінації: «Впливова жінка світу», «Благодійність і меценатство», «Велич просвітництва» і «Незламна українка.

Читайте також: У США золоту нагороду та Гран-прі отримав фільм про евакуацію з Мар’їнки

Перша церемонія нагородження відбудеться у листопаді цього року.

Організатори премії звертаються до усіх з проханням подавати журі конкурсу своїх номінантів.

Як повідомляв Укрінформ, в Україні заснували мистецьку премію на честь загиблого фотографа МВС Миколи Анацького.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-