У залізничній аварії в Чехії загинули дві українки - МЗС

У залізничній аварії в Чехії загинули дві українки - МЗС

Укрінформ
Унаслідок лобового зіткнення пасажирського і вантажного потягів поблизу чеського міста Пардубіце загинули дві громадянки України.

Про це Укрінформу повідомили у пресслужбі МЗС.

У зовнішньополітичному відомстві нагадали, що масштабна аварія потягів сталася пізно ввечері 5 червня.

«За попередньою інформацією, загинуло 4 особи. Серед них 2 громадянки України, громадянство інших загиблих уточнюється. Ще 34 особи зазнали незначних поранень та отримали медичну допомогу на місці. Окремих осіб доставлено до медичних закладів міста Пардубіце та Градець-Кралове», — повідомили у МЗС.

Читайте також: Зіткнення поїздів у Чехії: Укрзалізниця розповіла про організацію перевезення пасажирів

У пресслужбі зазначили, що посадова особа консульства України в Брно перебуває на місці події та на постійному зв’язку з рятувальними та правоохоронними відомствами.

«Справа перебуває на контролі Департаменту консульської служби МЗС», — запевнили у зовнішньополітичному відомстві.

Посольство України в Чехії висловило співчуття родинам загиблих і надало телефони гарячих ліній консульств України в Брно і Празі: +420 722 949 376; + 420 602-224-938.

Як повідомлялося, сьогодні вночі поїзд Прага — Кошице чеського оператора RegioJet зіштовхнувся з вантажним поїздом на території Чехії. У складі поїзда є причіпні вагони, у яких пасажири прямують до Чопа. За інформацією чеської сторони, четверо людей загинули і десятки отримали поранення.

Фото: Policie ČR

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-