Британський меценат лорд Ешкрофт став новим партнером Фундації Зеленської

Британський меценат лорд Ешкрофт став новим партнером Фундації Зеленської

Фото
Укрінформ
Громадянин Великої Британії лорд Майкл Ешкрофт став новим партнером Фундації Олени Зеленської та спрямував 1,7 млн доларів на проєкти з підтримки дітей.

Про це Фундація Зеленської повідомляє у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Лорд Ешкрофт - відомий у Великій Британії бізнесмен та меценат. Він часто буває в Україні, а тому добре знає про наші щоденні виклики й нагальні потреби. Ми з командою мали честь зустрітися з лордом особисто у Великій Британії під час нашого візиту в лютому цього року. Минулого місяця засновниця Фундації Олена Зеленська записала інтервʼю з лордом для медіаплатформи Daily Mail і The Mail on Sunday тут, у Києві", - ідеться у дописі.

"Дізнавшись, що фундація має не меті відновити зруйнований російською ракетою Дитячий творчо-спортивний центр у Бородянці, лорд Ешкрофт погодився долучитися до проєкту та виділив на нього 1,5 млн дол. Раніше 1 млн дол. на цей проєкт також спрямував наш партнер із Канади - The Temerty Foundation. Після зведення нової будівлі центру понад 2 000 дітей з Бородянки та прилеглих громад знову зможуть відвідувати улюблені гуртки та розвивати свої творчі й спортивні таланти", - зазначили у фундації.

Як ідеться у повідомленні, лорд Ешкрофт також повністю профінансував модернізацію Бактеріологічної лабораторії у Центрі дитячої медицини у Львові, спрямувавши на цей проєкт 200 тисяч доларів. Тепер там щорічно зможуть якісно діагностувати 18 тисяч дітей.

Читайте також: Фундація Зеленської планує збудувати 20 будинків для великих прийомних родин

"Надзвичайно вдячні лорду та всім, хто не лише розділяє цінності сучасного людства, але й особисто втілює їх у життя. Адже так ми робимо краще не тільки життя українців, а й усього світу", - наголосили у фундації.

Як повідомляв Укрінформ, агентство ООН у справах біженців в Україні стало новим партнером Фундації Зеленської.

Фото: Olena Zelenska Foundation / Фундація Олени Зеленської

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-