Букмекери зробили прогноз на матч Люксембург - Україна

Букмекери зробили прогноз на матч Люксембург - Україна

Укрінформ
У понеділок, 25 березня, на 8-тисячному стадіоні "Жозі Бартель" футболісти національної команди Люксембургу в матчі другого туру відбіркової кампанії Євро-2020 прийматимуть збірну України.

Букмекери в цьому протистоянні називають беззаперечними фаворитами підопічних Андрія Шевченка, повідомляє Укрінформ.

Лідер букмекерської справи - контора William Hill виграш господарів поля оцінює коефіцієнтом 9,00, нічию - 4,60, перемогу українців - 1,36.

Нагадаю, що "жовто-сині" на старті кваліфікації зіграли у Лісабоні в почесну нічию з португальцями (0:0), а команда Люка Гольца сенсаційно здолала удома Литву (2:1). 

Історія футбольного протистояння збірних України та Люксембургу налічує три матчі (у 2006-у, 2014-у та 2015 роках), і всі вони закінчилися з однаковим рахунком 3:0 на користь нашої команди. З огляду на піднесений настрій люксембуржців після побачення з литовцями, можна припустити, що зустріч на "Жозі Бартель" не стане для українських футболістів легкою прогулянкою. Крім того, зазначимо, що за останні п'ять років гравці з маленької країни, зокрема, здолали на футбольному полі Македонію (1:0), Грецію (1:0), Білорусь (1:0), Угорщину (2:1), Грузію (1:0), Молдову (4:0), відстояли паритет з Італією (1:1) та Францією (0:0).

На грі Люксембург - Україна працюватиме суддівська бригада з Фінляндії. Головним арбітром зустрічі призначений Маттіас Гестраніус. На лініях йому допомагатимуть Ян-Петер Аравірта та Мікко Алакаре. Четвертий арбітр - Петрі Вільянен.

Читайте також: Португалія - Україна. Текстова трансляція

Пряму трансляцію матчу, що розпочнеться о 21.45, можна подивитися на телекагалах "Україна" та "Футбол 1".

Турнірне становище у відбірковій групі В чемпіонату Європи-2020 після двох зіграних матчів: Люксембург - 3 очки, Україна - 1, Португалія - ​​1, Сербія - 0, Литва - 0.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-