Світоліна: Черпала мотивацію від українського народу й українського духу

Світоліна: Черпала мотивацію від українського народу й українського духу

Укрінформ
Перша «ракетка» України Еліна Світоліна прокоментувала свою перемогу в матчі Кубка Біллі Джин Кінг проти румунки румунки Жаклін Крістіан.

Як повідомляє BTU, тенісистка зазначила, що під час гри ій  було важливо залишатися сконцентрованою, зберігати ментальну стійкість, передає Укрінформ. 

«Це був близький матч, багато важких розіграшів. Я дуже щаслива, що здобула перемогу для української команди і що в нас такий чудовий старт у перший ігровий день. Тут так багато українських уболівальників, це дуже особливий момент, він дуже багато для нас означає. Дякую всім, що приїхали сюди з усієї країни. Велике спасибі вам за цей неймовірний дух.

Безумовно, я знала, що грати за свою країну це завжди багато нервів, тому під час гри бувають злети й падіння. Але мені було важливо залишатися сконцентрованою, зберігати свою ментальну стійкість. Я намагалася черпати мотивацію від українського народу й українського духу», - сказала Світоліна. 

Після першого ігрового дня збірна України лідирує в протистоянні з Румунією - 2:0. Для виходу у фінальний турнір українкам достатньо здобути ще одну перемогу.

Читайте також: Кубок Біллі Джин Кінг: Світоліна подвоїла перевагу України над тенісистками Румунії

Поєдинок кваліфікації Кубка Біллі Джин Кінг проходить в Амелії (штат Флорида, США). Переможець матчевої зустрічі вийде у фінальний турнір цих змагань. 

Фото: btu.org.ua. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-