У Києві пройшло засідання Асамблеї регіонів Української асоціації футболу

У Києві пройшло засідання Асамблеї регіонів Української асоціації футболу

Укрінформ
У столичному Будинку футболу відбулося засідання Асамблеї регіонів Української асоціації футболу (УАФ). 

Як повідомляє пресслужба асоціації, її створення ініціював президент УАФ Андрій Шевченко, передає Укрінформ.

«Асамблея регіонів має стати платформою для комунікації обласних асоціацій та УАФ і готуватиме для подальшого затвердження виконкомом пропозиції з питань, що стосуються розвитку футболу в регіонах», - зазначав Шевченко.

На попередньому засіданні 18 березня було обрано раду Асамблеї регіонів УАФ, до якої ввійшли голова Закарпатської асоціації футболу Іван Дуран, голова Кіровоградської обласної асоціації футболу Віктор Безсмертний та перший заступник голови Харківської обласної асоціації футболу Віктор Коваленко.

Саме під головуванням Івана Дурана пройшло теперішнє засідання Асамблеї регіонів, участь в якому, окрім керівників регіональних асоціацій, узяли Андрій Шевченко, перший віцепрезидент УАФ Павло Бойчук, віцепрезидент Олександр Шевченко, генеральний секретар асоціації Ігор Грищенко та представники комітету арбітрів УАФ на чолі з Катериною Монзуль.

Під час засідання присутні, зокрема, обговорили формат, терміни та положення проведення Кубка чемпіонів України, в якому мають брати участь переможці регіональних змагань.

Також присутні говорили про принципи формування списків дітей, які постраждали від військових дій, для відпочинку у спортивних таборах за кордоном.

Тривалою була дискусія щодо взаємодії регіональних асоціацій з комітетом арбітрів, зокрема - у формуванні списків арбітрів для обслуговування змагань під егідою УАФ.

Учасники засідання Асамблеї регіонів також були проінформовані про пропозиції комітету дитячо-юнацького футболу УАФ щодо покращення контролю за проведенням дитячо-юнацьких турнірів у регіонах, а також про ініціативу щодо створення Асоціації дитячо-юнацьких тренерів. Також було домовлено про співпрацю під час визначення механізмів атестації дитячо-юнацьких футбольних шкіл усіх форм власності та для заохочення тренерів за підготовку футболістів у дитячому віці.

Читайте також: НОК України та УАФ підписали меморандум про співпрацю

Крім того, члени Асамблеї регіонів визначили чотири кандидатури для делегування до комітету розвитку футболу УАФ. Ними стали Ярослав Дерев'янко (Асоціація футболу Дніпропетровської області), Дмитро Сєрогодський (Одеська обласна футбольна асоціація), Віталій Мокієнко (Запорізька обласна асоціація футболу) та Дмитро Андрієшин (Асоціація футболу Тернопільщини).

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-