Жіноча збірна України з баскетболу 3х3 проаела контрольні ігри з Литвою

Жіноча збірна України з баскетболу 3х3 проаела контрольні ігри з Литвою

Укрінформ
Жіноча національна збірна з баскетболу 3х3, яка готується до олімпійської кваліфікації та відбору на чемпіонат Європи, провела у Каунасі контрольні матчі проти збірної Литви.

Як повідомляє ФБУ, за Україну грали Христина Філевич, Оксана Моллова, Анжеліка Ляшко, Міріам Уро-Ніле та Юлія Мусієнко, передає Укрінформ.

В Каунасі українська та литовські збірні, які обидві зіграють у третьому кваліфікаційному олімпійському турнірі в Дебрецені 16-19 травня, провели 9 поєдинків.

Головний тренер українок Юрій Процюк використав матчі для перегляду різних комбінацій гравчинь для визначення оптимального складу.

Щодо результату, то з дев'яти матчів була здобута одна перемога, а ще в декількох іграх доля переможця визначалась в останні секунди. Першого дня суперниці виграли 19:11, 20:16 і 21:18, другого - 21:16, 20:15 та 21:20, третього - 19:16, 22:12, а в останній грі кращими були українки (20:12).

Читайте також: Австралія та Нідерланди виграли путівки на Олімпіаду у баскетболі 3х3

Як повідомлялося, 16-19 травня жіноча національна збірна з баскетболу 3х3 зіграє в олімпійській кваліфікації у Дебрецені. 15-16 червня наша команда Братиславі українки проведуть матчі кваліфікації на чемпіонат Європи.

Фото: fbu.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-