Tesla торік збільшила виробництво електрокарів на 50%

Tesla торік збільшила виробництво електрокарів на 50%

Укрінформ
Корпорація Tesla протягом 2016 року не змогла виробити стільки електрокарів, скільки раніше запланувала, однак в загальному плані продемонструвала зростання.

Про це повідомляє E-Move

"Протягом 2016 року Tesla поставила 76 230 автомобілів, що на 3 770 екземплярів менше, ніж марка планувала (не менш як 80 тис. електрокарів). Проте, незважаючи на це, Tesla збільшила обсяги виробництва порівняно з минулим роком на 50,7% (50 580 авто в 2015), що таки свідчить про збільшення темпів випуску електрокарів. До того ж, варто відзначити, що наразі 6 450 машин перебувають на шляху до замовників, що означає, що загальний об’єм виробництва в 2016 році склав 83 922 автомобіля", - йдеться в повідомленні.

Також аналітики закликають згадати і про інший важливий момент – оновлений і удосконалений автопілот. Власне, затримка поставки необхідних елементів для оновленої системи автопілоту і вплинула на паузу в виробництві у жовтні-листопаді 2016 року.

Аналітик Barclays Браян Джонсон із цього приводу розповів виданню Auto News, що в 2017 році є висока вірогідність, що терміни постачань автомобілів можуть знову порушуватися, хоча компанія робить все можливе, щоб пришвидшувати темп виробництва і навіть вже почала масове виробництво елементів для батарей, які будуть використовуватись в Model 3. Нагадаємо, що початок виробництва Model 3 запланований на кінець 2017 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-