В АТО з'являться санітарні

В АТО з'являться санітарні "Богдани"

Укрінформ
Після вдалого завершення відомчих випробувань, а також випробувань «санітарки» Богдан 2251 в зоні проведення АТО, Міністерство оборони України видано наказ про допуск до експлуатації санітарного автомобіля в Збройних Силах України.

Про це повідомляє автокорпорація "Богдан".

Зазначається, що у грудні минулого року перше авто вже надійшло до військової частини.

Автомобіль має підвищену прохідність та побудований на шасі GreatWall Wingle 5. Необхідно підкреслити, що розробка авто велась із залученням фахівців Міністерства оборони, тому в ньому враховані потреби і досвід експлуатації саме військовими лікарями в АТО.

Також, «санітарка» створена з урахуванням сучасних вимог та передового досвіду надання першої допомоги військовослужбовцям. 

Санітарний модуль автомобіля виготовлено з використанням високоякісних матеріалів, що відповідають сучасним санітарним вимогам. 

Зовні модуль виконано з алюмінію, який забезпечить надійний захист від корозії, а внутрішнє оздоблення виконано з негорючих та зносостійких матеріалів. 

Санітарна частина автомобіля захищена від вологи та пилу, обладнана локальною системою обігріву, системою вентиляції з очисними фільтрами повітря, зональною та загальною системою освітлення, передбачає можливість підключення електроприладів, салон обладнаний додатковим евакуаційним виходом та передбачає штатні місця встановлення типового  обладнання. Модуль має спеціальні кріплення для демонтажу та підйому, тому за необхідності, при втраті чи поломці шасі, його можна швидко демонтувати та змонтувати на інше шасі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-