МАУ обмежить термін дії накопичених миль

МАУ обмежить термін дії накопичених миль

Укрінформ
"Міжнародні авіалінії України" оголосили про введення терміну дії миль.

Про це повідомила прес-служба МАУ.

"Проаналізувавши активність учасників Panorama Club і Panorama Club Corporate з використання бонусних миль, ми прийшли до висновку про необхідність збільшити кількість "обмінних операцій" у рамках програми лояльності МАУ і закликати учасників літати за накопичені милі", – прокоментувала зміну правил прес-секретар МАУ Євгенія Сацька.

Згідно з оприлюдненою інформацією, милі, які раніше мали необмежений термін дії, тепер будуть згоряти в разі, якщо їх не використовували протягом 36 місяців. Нововведення набуде чинності з 27 грудня в програмі лояльності Panorama Club.

Перші списання МАУ обіцяє провести 31 березня 2017 року за милями, накопиченим до 31 березня 2014 року.

Учасники Panorama Club можуть використовувати накопичені за здійснені перельоти та оплату послуг милі на отримання нагородних квитків або знижок на перельоти, оплачувати наднормативний багаж або підвищення класу обслуговування.

Наявність карт Panorama Classic або Panorama Premium дає пасажирам можливість провозити 12 кг ручної поклажі замість стандартної норми 7 кг.

Раніше МАУ уніфікувала порядок отримання миль - тепер за кожен витрачений євро пасажир може отримати на свій рахунок 30 миль. Раніше нарахування залежало від виду оплаченої послуги і могло становити 32-50 миль за євро.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-