Wizz Air літатиме в Нюрнберг і Копенгаген

Wizz Air літатиме в Нюрнберг і Копенгаген

Укрінформ
Авіакомпанія Wizz Air відкриє рейси з київського аеропорту Жуляни в Копенгаген і Нюрнберг.

Про це повідомляє прес-служба лоукосту.

Дані маршрути з'явилися в системі бронювання авіакомпанії. На даний момент відомо, що польоти Київ – Нюрнберг стартують з 25 серпня 2017 року і будуть виконуватися два рази на тиждень по понеділках і п'ятницях. Виліт з Києва в Нюрнберг у 18:40, повернення з Нюрнберга в Київ о 20:35.

Рейси Київ – Копенгаген заявлені з 26 серпня 2017 року по вівторках, четвергах і суботах. Вильоти з Києва в Копенгаген о 17:05, повернення з Копенгагена в Київ о 18:55. Заявлена авіакомпанією мінімальна вартість перельоту за базовим тарифом, включає тільки перевезення маленького предмета ручної поклажі, становить 829 грн. в одну сторону.

Для виконання нових рейсів Wizz Air буде використовувати літак, що базується у Києві, для цього в серпні 2017 року авіаперевізник передасть друге повітряне судно в Жуляни. За рахунок цього лоу-кост також зможе збільшити частоту польотів по вже існуючих маршрутах з Києва: в Будапешт з 6 до 7 на тиждень, У Дортмунд з 3 до 4 на тиждень, у Кельн з 2 до 3 на тиждень, в Братиславу з 2 до 4 на тиждень, в Гамбург з 2 до 3 на тиждень, у Меммінген з 3 до 4 на тиждень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-