У пошкоджених обстрілами котельнях Херсона встановили нове обладнання

У пошкоджених обстрілами котельнях Херсона встановили нове обладнання

Фото
Укрінформ
У Херсоні у комунальних котельнях, що постраждали внаслідок обстрілів та через підрив росіянами Каховської ГЕС, вже встановили два нові котли, отримані від USAID, третій – на підході.

Про це повідомив у Фейсбуці начальник Херсонської МВА Роман Мрочко, передає Укрінформ. 

«У Херсоні вже активно готуються до наступного опалювального сезону. Херсонська міська військова адміністрація залучила благодійників до зміцнення енергетичної безпеки громади», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, два котли, отримані від USAID, вже змонтовані і встановлені, третій – на підході. Це нове сучасне обладнання для котелень міського комунального підприємства, які постраждали внаслідок затоплення через підрив Каховської ГЕС та зазнали пошкоджень через постійні ворожі обстріли.

Читайте також: США передали 22 мобільні котельні пʼяти областям України

Підкреслюється, що допомога надходить у рамках проєкту USAID «Енергетична безпека». У МВА висловили вдячність партнерам за потужну підтримку, яка дозволить забезпечити херсонців теплом в осінньо-зимовий період.

Як повідомляв Укрінформ, Херсонщина отримала від міжнародних партнерів 41 одиницю важкої техніки – транспорт розділять між громадами, які постраждали внаслідок російського теракту на Каховській ГЕС. 

Фото: Фейсбук Романа Мрочка

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-