У Миколаєві відновили навчальний корпус спортколеджу, що зазнав руйнувань унаслідок обстрілів

У Миколаєві відновили навчальний корпус спортколеджу, що зазнав руйнувань унаслідок обстрілів

Укрінформ
У Миколаєві відновили навчальний корпус спортивного коледжу, який був зруйнований унаслідок ракетних ударів у 2022 році.

Про це на брифінгу 6 серпня повідомив начальник управління молоді та спорту Миколаївської ОВА Михайло Ніколаєв, передає кореспондент Укрінформу.

"Нещодавно відбулося урочисте відкриття відновленого навчального корпусу Миколаївського фахового коледжу фізичної культури, який був розбомблений у 2022 році. Це сталося завдяки співпраці Миколаївської ОВА та наших міжнародних партнерів, зокрема Європейського Союзу", - сказав Ніколаєв.

Читайте також: В Україні відновили майже 900 об'єктів медичної інфраструктури

За його словами, нині тривають переговори щодо ремонту спального корпусу коледжу, щоб у наступному році заклад зміг працювати у повному обсязі.

Посадовець також зазначив, що плани щодо відновлення зруйнованих спортивних об'єктів у Баштанці, Березнегуватому є, однак поки що це "не на часі" через великий ризик повторного влучання. "За прогнозами, очікувати державну або донорську підтримку, яка даватиме можливість відновлювати ці заклади, можна буде не раніше 2025 року," - сказав Ніколаєв.

Читайте також: На Херсонщині відновили ще 178 будинків у межах проєкту «Пліч-о-пліч»

Як повідомляв Укрінформ, у Баштанці на Миколаївщині завдяки співпраці громади з міжнародними партнерами відновили пошкоджений унаслідок обстрілів Будинок культури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-