Від теракту в Сирії загинули 16 осіб – ЗМІ

Від теракту в Сирії загинули 16 осіб – ЗМІ

Укрінформ
Щонайменше, 16 осіб загинули під час терористичного нападу в сирійському місті Манбіж, серед яких четверо – громадяни США.

Про це повідомило в середу американське інформагентство AP із посиланням на чиновників адміністрації США, а також на інформацію Сирійської обсерваторії з прав людини.

"Смертник з бомбою, відповідальність за якого взяла на себе "ІДІЛ", позбавив життя двох солдатів США і двох американських громадян на півночі Сирії", - зазначає видання.

За інформацією Сирійської обсерваторії з прав людини, загалом внаслідок атаки загинули 16 осіб, у тому числі бойовики Сирійських демократичних сил, які боролися разом з американцями проти терористів "ІДІЛ". Повідомляється також про багатьох поранених, у тому числі трьох військових американців.

Читайте також: У результаті теракту ІДІЛ у Сирії загинули американські військові

Напад терористів стався менше ніж через місяць після того, як президент США заявив про "майже повну" територіальну перемогу над "ІДІЛ" у Сирії та віддав розпорядження про виведення американського збройного контингенту з країни. При цьому, Пентагон попереджав, що "ІДІЛ" продовжує становити смертельну небезпеку. Загалом, у Сирії перебували близько 2 тис. американських військових.

Як повідомляв Укрінформ, у середу поблизу міста Манбіж стався теракт. Терорист-смертник призвів у дію вибуховий пристрій, коли наблизився до американського патруля в людному місці. 

Фото: АР

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-