В уряді Британії вимагають від Мей припинити погрожувати ЄС

В уряді Британії вимагають від Мей припинити погрожувати ЄС "жорстким" Brexit

Укрінформ
Члени уряду Великої Британії вимагають від прем'єр-міністра Терези Мей припинити використовувати загрозу "жорсткого" Brexit як тактику у перемовинах з представниками ЄС.

Про це повідомляє The Guardian з посиланням на джерела в уряді.

“Чотири міністри вимагали, щоб прем'єр-міністр припинила використовувати загрозу Brexit без угоди як тактику ведення переговорів, наголосивши, що настав час дати впевненість підприємствам і виробникам”, - ідеться у повідомленні.

Як зазначається, з такою вимогою до прем'єрки звернулися на зустрічі у понеділок міністр юстиції Девід Гауке, міністр з питань праці та пенсій Амбер Радд, міністр з питань бізнесу, енергії та індустріальної стратегії Грег Кларк та міністр у справах Шотландії Девід Манделл.

На думку урядовців, варіант виходу без угоди раніше був розумною тактикою переговорів, але низка тривожних заяв британських компаній та виробників протягом останніх тижнів означає, що настав час виключити цей варіант.

Читайте також: Британські депутати закликали створити незалежний регулятор для сайтів соцмереж

В уряді назвали це "закритою зустріччю" та не повідомили подробиць, але обговорення, швидше за все, винесуть на щотижневе засідання кабінету у вівторок.

Тереза Мей має здійснити візит до Брюсселя у середу.

Раніше повідомлялося, що глава уряду Великої Британії планує ще раз обговорити питання виходу Сполученого Королівства зі складу ЄС з усіма очільниками держав та урядів країн-членів ЄС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-