Суд суворо попередив соратника Трампа за витівку в соцмережах

Суд суворо попередив соратника Трампа за витівку в соцмережах

Відео
Укрінформ
На засіданні, яке відбулося в четвер, суд виніс суворе попередження колишньому помічнику президента США Роджеру Стоуну, який оприлюднив в Instagram фото судді на тлі прицілу.

Про це повідомило американське інформагентство AP.

"Федеральний суддя своїм рішенням заборонила Роджеру Стоуну обговорювати його кримінальну справу будь з ким та винесла йому суворе попередження після того як давній соратник Трампа оприлюднив фото судді із зображенням, подібним до прицілу вогнепальної зброї", - зазначається в публікації.

Суддя пообіцяла запроторити Стоуна за ґрати, якщо той будь-яким чином порушить судове розпорядження.

"Роджер Стоун повністю усвідомлює силу слова й силу символів, а отже, розуміє, що зображення прицілу не має двозначних тлумачень ", - наголосила суддя.

Читайте також: У Трампа відхрестилися від зв'язків з арештованим Стоуном

Як повідомляв Укрінформ, у четвер Роджера Стоуна, екс-помічника Дональда Трампа,  викликали до суду. Перед цим він оприлюднив у соцмережах фотографію судді Емі Берман Джексон на тлі зображення, подібного до прицілу. Це було сприйнято як можлива загроза людині в мантії, з приводу чого Стоун мав надати пояснення в суді.

Нагадаємо, в січні Роджер Стоун був арештований за справою, яку веде офіс спецпрокурора США Роберта Мюллера. Слідство пов'язує його діяльність із публікацією на сайті WikiLeaks викрадених листів Гілларі Клінтон під час виборчої кампанії, що посприяло перемозі Дональда Трампа на виборах президента США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-