Перша зустріч Кім Чен Ина та Путіна відбудеться наступного тижня - ЗМІ

Перша зустріч Кім Чен Ина та Путіна відбудеться наступного тижня - ЗМІ

Укрінформ
Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин планує їхати на зустріч із президентом РФ Володимиром Путіним потягом через Китай.

Про це повідомляє Yonhap із посиланням на джерела.

"Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин, найімовірніше, поїде потягом до міста Владивостока, що на Далекому Сході Росії, на зустріч із президентом Володимиром Путіним, можливо, через Китай", - йдеться у повідомленні.

Джерела інтернет-видання повідомили, що Кім скористається радше своїм спеціальним потягом, ніж літаком, оскільки відстань від Пхеньяна до Владивостока відносно коротка. Саме залізницею він їздив у лютому до В'єтнаму, де відбувся його другий саміт із президентом США Дональдом Трампом.

Тривалість подорожі до Росії становитиме близько 10 годин, тоді як під час поїздки до Ханоя лідер КНДР провів у дорозі 60 годин.

Читайте також: КНДР випробувала ракетну зброю вперше після переговорів із США - ЗМІ

Агентство зазначає, що дедалі більше ознак вказують на те, що перша зустріч Кіма та Путіна відбудеться наступного тижня, напередодні візиту російського лідера до Пекіна 26-27 квітня, де запланована його участь у форумі "Один пояс, один шлях".

Враховуючи призупинені переговори Пхеньяна з Вашингтоном щодо денуклеаризації, Кім, швидше за все, має намір продемонструвати світу, що зв'язки КНДР з Китаєм та РФ залишаються твердими, повідомляють джерела.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-