Манафорта перевели у в'язницю суворого режиму

Манафорта перевели у в'язницю суворого режиму

Укрінформ
Екс-главу передвиборчого штабу Дональда Трампа Пола Манафорта перевели до в'язниці суворого режиму в американському штаті Пенсільванія.

Про це повідомляє NBC News.

"Речник Пенітенціарної установи США в Кейнан повідомив NBC News, що Манафорт був поміщений у в'язницю суворого режиму. Washington Post написала, що Манафорт перебуває у таборі загального режиму", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, Манафорта перевели в установу для відбування покарання після того, як засудили у розслідуваній спеціальним прокурором Робертом Мюллером "російській справі".

У бюро в'язниць США заявили, що Манафорта звільнять 25 грудня 2024 року.

Читайте також: Повний звіт Мюллера: Що загрожує президенту Трампу

Як повідомляв Укрінформ, Пол Манафорт став суб’єктом розслідування спецпрокурора США Роберта Мюллера щодо встановлення фактів російського втручання у президентські вибори в США. Під час слідства були виявлені порушення закону з боку Манафорта, зокрема фінансові махінації, ухиляння від сплати податків, прихована лобістська діяльність, тиск на інших свідків тощо.

13 березня Суд округу Колумбія ухвалив вирок Манафорту у вигляді ув’язнення на строк 43 місяці - на додаток до 47 місяців, до яких його засудив минулого тижня окружний суд штату Вірджинія.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-