Лідер КНР закликав поліпшити відносини з Північною Кореєю

Лідер КНР закликав поліпшити відносини з Північною Кореєю

Укрінформ
Голова Китайської Народної Республіки Сі Цзіньпін пообіцяв покращити відносини з Північною Кореєю та сприяти зміцненню регіонального миру та стабільності.

Про це повідомляє Xinhua.

“Сі Цзіньпін, генеральний секретар ЦК Компартії Китаю та голова КНР, у середу закликав до нового поштовху та розвитку відносин між Китаєм та Корейською Народно-Демократичною Республікою у нову епоху, щоб допомогти народам цих країн, а також сприяти регіональній стабільності, миру, стабільності та процвітанню у світі”, - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Мінфін США покарав росіян за порушення санкцій проти Північної Кореї

Керівники Китаю та КНДР, за словами Сі Цзіньпіна, підтримували тісні контакти протягом багатьох років та написали чудову сторінку в історії міжнародних відносин.

“Як гарний друг та сусід, як би не змінилася міжнародна ситуація, китайський уряд тримав, і завжди буде тримати тверду позицію щодо консолідації та розвитку китайсько-північнокорейських відносин”, - сказав Сі Цзіньпін.

Читайте також: У Трампа вірять, що Кім Чен Ин позбудеться ядерної зброї

Як повідомлялося, голова Китайської Народної Республіки Сі Цзіньпін цього тижня здійснить дводенний візит до Північної Кореї.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-