Пентагон повідомив додаткові подробиці катастрофи Osprey поблизу Японії

Пентагон повідомив додаткові подробиці катастрофи Osprey поблизу Японії

Укрінформ
Міністерство оборони США офіційно підтвердило катастрофу військового конвертоплану CV-22B Osprey, розкривши деякі подробиці катастрофи, що сталася у водах Японії.

З відповідною заявою виступила в четвер заступниця речника Пентагону Сабріна Сінгх, передає власний кореспондент Укрінформу.

«CV-22B Osprey Військово-повітряних сил США з авіабази Йокота (Японія), закріплений до авіакрила крила спеціальних операцій 350/3, потрапив у аварію»,- офіційно підтвердила представниця Пентанону.

Читайте також: Військовий літак США упав у океан поблизу Японії

Вона зазначила, що катастрофа сталася під час виконання конвертопланом навчальної місії біля берегів японського острова Якусіма.

«Рятувальні служби залишаються на місці (аварії – ред.) та проводять пошуково-рятувальні роботи. Причини цього інциденту наразі з'ясовуються», - зауважила Сінгх.

Читайте також: Унаслідок катастрофи літака США у Середземномор’ї загинули п’ятеро військових

Як повідомляв Укрінформ, про інцидент з американським конвертопланом поблизу Японії стало відомо в четвер. При цьому повідомлялося, що на борту судна перебували восьмеро людей. Літак упав у океан після того, як спалахнув його лівий двигун.

Фото: Пентагон

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-