На півночі Італії лавини і снігопади заблокували дороги

На півночі Італії лавини і снігопади заблокували дороги

Укрінформ
У п'ятнадцяти регіонах Італії оголосили штормове попередження, на півночі країни зійшли лавини і сталися зсуви грунту.

Про це повідомляє The Local Italy, передає Укрінформ.

За даними Департаменту цивільного захисту Італії, у північних регіонах П'ємонт і Емілія-Романья оголошено "помаранчеве" попередженням про небезпеку повеней. В 13 регіонах, зокрема на Сицилії, частині Венето, Ломбардії, Тоскані і Сардинії оголошено "жовте" попередження у зв’язку зі штормовими вітрами і можливими штормовими припливами.

Асоціація фермерів Coldiretti заявила у понеділок, що рівень річки По в районі Турина піднявся на 2 метри за останні 24 години.

Два зсуви грунту сталися протягом ночі на місцевих дорогах в популярному туристичному місці Чінкве-Терре в Лігурії. Також численні невеликі зсуви були зафіксовані на дорогах, що оточують портове місто Геную.

Лавина у північно-західному регіоні Валле-д'Аоста, що межує з Францією, вночі ізолювала місто Рем-Нотр-Дам, відрізавши від світу 80 мешканців і невідому наразі кількість туристів. Ще 6 000 людей у регіоні тимчасово ізольовані через снігопад, що заблокував доступ до верхньої частини долини Ґрессоні.

Читайте також: У Пакистані через зсуви ґрунту та сильні снігопади загинули близько 30 людей

Мер муніципалітету Грессоні-Ла-Трініте заявив, що техніка працює над розчищенням заблокованого тунелю від снігу.

Згідно з прогнозами, сильний вітер і дощ в Італії триватимуть ще до кінця тижня.

Як повідомляв Укрінформ, наприкінці лютого через шторм «Рольф» кілька поромних ліній у Скандинавії тимчасово призупиняли роботу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-