У США внаслідок сильного шторму загинули двоє людей

У США внаслідок сильного шторму загинули двоє людей

Укрінформ
Поліція штату Огайо підтвердила загибель двох людей унаслідок сильного шторму, що прокотився територією трьох штатів у четвер.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Associated Press.

Шторм у деяких частинах штатів Огайо, Кентуккі та Індіана у четвер спричинив торнадо, а також пошкодив житлові будинки та підприємства.

Джо Копус, заступник начальника офісу шерифа округу Логан у Бельфонтейні, штат Огайо, підтвердив факт загибелі двох людей унаслідок негоди. Він сказав, що може бути виявлено більше жертв. Значні пошкодження були зафіксовані також у містечках Лейкв’ю, Мідвей, Орчард-Айленд та Расселс-Пойнт, додав Копус.

Водночас поліція штату Індіана повідомила про «багато серйозних травм» серед населення після того, як торнадо пронісся у містечку Вінчестер, пошкодивши магазини Walmart і Taco Bell.

Водночас в містечку Селма округу Делавер, за попередніми оцінками, смерч пошкодив до половини усіх будинків, заявили в Управлінні із надзвичайних ситуацій округу.

Читайте також: Кількість загиблих унаслідок повеней в Індонезії сягнула 32

«Ми з полегшенням повідомляємо, що наразі відомо лише про незначні травми, одна людина доставлена у госпіталь для лікування», - йдеться у пресрелізі Управління.

Багато травмованих було зафіксовано у Лейкв’ю та Расселс-Пойнт, де торнадо пошкодив автостоянку. Є місця, де сталося займання.

Як повідомляв Укрінформ, на початку березня смерчі, шторми та сильні опади у провінції Анталія в Туреччині призвели до значних руйнувань і затоплення територій.

Фото: News Miami

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-