Нідерланди посилили рекомендації для своїх громадян у Франції через загрозу терактів

Нідерланди посилили рекомендації для своїх громадян у Франції через загрозу терактів

Укрінформ
Міністерство закордонних справ Нідерландів посилило рекомендації для громадян, які перебувають у Франції, у зв’язку з терористичними загрозами.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на NOS.

“Міністерство закордонних справ посилило рекомендації для нідерландських туристів, які перебувають у Франції, через терористичні загрози. Рівень посилено із найнижчого зеленого до жовтого”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у Франції оголосили про підвищення рівня терористичної загрози до максимального після теракту в концертному залі поблизу Москви.

“Ви можете поїхати до Франції, але будьте особливо пильні на всій території країни. Дотримуйтесь вказівок місцевої влади”, - зазначає МЗС Нідерландів.

Минулого понеділка було оголошено, що Франція відряджає ще 4000 військових для охорони людних місць та будівель. Напередодні в рамках антитерористичної операції Sentinel вже мобілізували 3000 силовиків.

Читайте також: Військові кількох країн допоможуть Франції посилити безпеку під час Олімпіади

Як повідомляв Укрінформ, після теракту в Підмосков’ї президент Франції скликав засідання Ради національної оборони і безпеки. Зважаючи на те, що відповідальність за напад взяла на себе "Ісламська держава", а також на загрози, було вирішено підняти рівень терористичної загрози Vigipirate до найвищого - "надзвичайна атака".

За висновками уряду, "Ісламська держава" загрожує Франції та була причетна до низки зірваних спроб терактів у кількох європейських країнах.

План Vigipirate діє з 1978 року і застосовується на території Франції, та поблизу її дипломатичних представництв за кордоном.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-