Кількість загиблих унаслідок землетрусу на Тайвані зросла до дев'яти, понад 900 постраждалих

Кількість загиблих унаслідок землетрусу на Тайвані зросла до дев'яти, понад 900 постраждалих

Укрінформ
Кількість загиблих унаслідок потужного землетрусу на Тайвані зросла до дев'яти осіб, щонайменше 934 людини поранені, а десятки людей залишаються під завалами.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє CNN.

"За даними Національного пожежного агентства Тайваню, кількість загиблих унаслідок землетрусу, що стався на Тайвані у середу, зросла до дев'яти", - йдеться у повідомленні.

Фото: VCG/Getty Images
Фото: VCG/Getty Images

На цей час під завалами перебуває близько 75 людей, зокрема 50 співробітників компанії Silks Place Hotel Taroko. Влада не змогла зв’язатися з ними по телефону, і наразі вони зараховані до списку зниклих.

За даними Національного пожежного агентства Тайваню (NFA), кількість постраждалих унаслідок землетрусу, що стався на Тайвані в середу, зросла до 934 осіб.

Читайте також: Землетрус у Папуа-Новій Гвінеї: п'ятеро загиблих, зруйновані близько 1000 будинків

Як повідомлялося, раніше у NFA заявили про чотирьох загиблих і щонайменше 57 поранених унаслідок землетрусу. Тайванське агентство з моніторингу землетрусів оцінило магнітуду землетрусу в 7,2, а Геологічна служба США - в 7,4. Він стався приблизно за 18 кілометрів на південний захід від Хуаляня на глибині близько 35 кілометрів.

Фото: An Rong Xu/Bloomberg/Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-