Суд відхилив заставу Трампа у $175 мільйонів через відсутність фінансового звіту

Суд відхилив заставу Трампа у $175 мільйонів через відсутність фінансового звіту

Укрінформ
Суд відхилив документи щодо застави колишнього президента Сполучених Штатів Дональда Трампа у розмірі 175 мільйонів доларів у справі про цивільне шахрайство через відсутність поточного фінансового звіту.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Newsweek.

У середу в електронній системі Верховного суду штату Нью-Йорк зазначалося, що документи було "повернено на доопрацювання".

«Суд повернув наведені нижче документи з таких причин: додайте поточний фінансовий звіт і довіреність. Окрім цього, вкажіть ім’я уповноваженого представника під рядком для підпису на сторінці «Зобов’язання». Будь ласка, скористайтеся посиланням «Завантажити документ» для Doc. 1707, щоб повторно подати виправлену заявку», – йдеться у документі Верховного суду.

Як повідомлялося, 1 квітня експрезидент США Дональд Трамп вніс заставу на $175 млн, щоб влада штату Нью-Йорк не арештувала його активи, в тому числі нерухомість на Магнетоні в процесі оскарження ним вироку по справі цивільного шахрайства. Трамп вніс заставу за рішенням апеляційного суду, який тижнем раніше зменшив її розмір до $175 млн. Однак якщо експрезидент не виграє апеляції, він все одно має виплатити штраф у понад $450 млн за рішенням цивільного суду.

Читайте також: Медіабізнес Трампа торік втратив $58 мільйонів

Раніше суддя Верховного суду штату Нью-Йорк Артур Енгорон визнав Дональда Трампа, його дорослих синів, а також Trump Organization та двох її керівників винними у використанні незаконних дій з метою обману ділових партнерів. Зокрема, було встановлено, що відповідачі вдалися до шахрайства та завищили вартість свого капіталу на $2,2 млрд.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-